Momente artistice

DANS, SPECTACOL, ELEGANŢĂ

V-am prezentat un portofoliu de 9 momente artistice dar realizăm spectacole personalizate in funcţie de evenimentul la care suntem invitaţi sau de ideile dumneavoastră !

Alegeţi momentul artistic preferat, noi ascultăm ideile dumneavoastră !

Costurile sunt in funcţie de durata spectacolului, numărul de dansatori şi gradul de dificultate.

 

Contactaţi-l direct pe prof. Dan Ţepuru

Telefon : 0743 398 695

Dracula Waltz

Mister , pasiune și putere

Spectacol de dans, inspirat de o celebră legendă din Transilvania, realizat cu pasiune şi determinare, este alegerea potrivită pentru un bal mascat. Perechile evoluează pe melodia The Vampire Masquerade,  autor Peter Gundry intr-un număr de dans ce combină misterul şi eleganţa intr-un spectacol de excepţie.

Samba Batucada

Spectacol energic pe ritmuri fierbinţi de samba care te duce cu gândul la carnavalul de la Rio. Cu acest spectacol, in formula lărgită, am fost prezenţi pe scenă in emisiunea de succes Românii au talent.

Sex Bomb

 Seducție și provocare

Spectacol de dans provocator, pe melodia Sex Bomb cântată de cântărețul galez Tom Jones (în colaborare cu Mousse T) gen rock, incărcat de flirt şi seducţie in care femeia este punctul de atracţie in jurul căreia bărbaţii işi etalează calităţile pentru a intra in graţiile ei.

Ballroom Dances

Stil, eleganță și prestanță

Potrivit pentru deschiderea nunţilor, petrecerilor, galelor, recepţiilor, prezentărilor de produse etc., atunci când doriţi să aduceţi un aer fastuos evenimentului

dumneavoastră. Perechile evoluează in stilurile de dans: Slow Waltz, Tango, Viennez Waltz, Slow Fox si Quickstep.

Dans popular stilizat

Combinaţie reuşită intre dansurile populare româneşti şi dansurile latino, spectacolul imbină elemente din samba, cha-cha, rumba, paso-doble şi jive pe ritmuri mioritice de doină, horă şi sârbă. Este compus din 5 părţi: Joc cu dor, Romanian Dream, Ciocârlia, Căluşarii şi Periniţa. Muzica este creaţie originală Devas.

Straight to Memphis

Energie, sincron, viteză, senzualitate, masculinitate sunt câteva cuvinte care definesc un spectacol excepţional pe ritmuri de samba şi lindy hop cu influenţe africane.

Spanish Dance

Spectacol de dans pasional cu elemente din flamenco şi paso doble. Mişcări precise de toreador completate de graţia dansatoarelor ne transpun in lumea coridei.

Gipsy Dance

Spectacol de dans, plin de energie şi pasiune, care descrie viaţa palpitantă a şatrei de ţigani pe muzica reprezentativă (Ţigăncuşă eşti frumoasă, Rada, Ţigăneasca de joc, Djelem Djelem, Dicta mamo chi bori)

Gigolo Swing

Lindy Hop, Charleston, Tap şi Jive combinate intr-un spectacol de dans energic, expresiv şi dinamic care ne transpune intr-o poveste distractivă a anilor '50 despre un tânăr cu pretenţii de mare cuceritor dar care in realitate este destul de neindemânatic stârnind adesea zâmbete.

© 2019 by Dan's Discovery. Created by Alex Ungureanu