Proiecte

Dan’s Entertainment 

DANSUL, element spectaculos sportiv, de artă şi de distracţie plăcută şi elegantă !

Organizăm concursuri – festivaluri – spectacole sau participarea la acestea, in ţară şi străinătate. Spectacolele de dans organizate pot fi independente sau in cadrul unor evenimente.

Pentru evenimentele importante din viaţa dumneavoastră, pentru distracţie şi voie bună am realizat un portofoliu de 10 spectacole de dans din care puteţi admira imagini sugestive. Aceste momente le putem dezvolta atât ca număr de dansatori, cât şi gradul de dificultate, in funcţie de solicitarea dumneavoastră Spectacole

 

Contactaţi-l direct pe prof. Dan Ţepuru

Telefon : 0743 398 695

Performanță  in dans

Susţinem performanţa prin pregătirea, antrenarea, instruirea copiilor şi a tinerilor in vederea participării la concursurile – campionatele de dans din ţară şi străinătate ceea ce ii educă in spiritul competiţiei, le dezvoltă ambiţia, dorinţa de a se autodepăşi.

Prin performanţa campionilor noştri promovăm imaginea României in străinătate.

Acest proiect este dezvoltat in colaborare cu Clubul de dans sportiv Pheonix.

Învățăm să dansăm 

DANSUL, o alternativă creativă, plăcută de petrecerea timpului liber in ritmul muzicii, ca sport, pentru orice fel de vârstă şi aspiraţii !

Organizăm cursuri de dans ( nivel iniţiere - incepători, intermediar, avansat), se poate studia individual sau in grup, cu program normal sau intensiv, pentru toţi:

COPII - ADULŢI – COMPANII

Dans şi educaţie

DANSUL, arta mişcării in ritmul muzicii, fenomen de masă, sport iubit, mod de a petrece timpul liber sănătos şi util, disciplinează, modelează corpul, educă in spiritul muncii de echipă, al comunicării, dezvoltă creativitatea, dragostea de artă, muzică, evidenţiază sensibilitatea fiecărui copil - tânăr.

Un proiect EXPERIMENT, cu durata de X ani, cu misiunea de promovarea dansului ca element important in educaţia copiilor şi a tinerilor, ca mijloc de dezvoltare sportivo – artistică.

Organizăm cursuri de dans, GRATUITE, in câte o instituţie de invăţământ de fiecare nivel (şcoală generală, liceu, invăţământ superior).  

Vom analiza şi evalua impactul dansului in viaţa copiilor şi a tinerilor, rezultatul va conduce la modificarea, dezvoltarea proiectului. 

Dans și psihoterapie 

DANSUL, mijloc de dezvoltare personală - prin dans şi mişcare ajutăm oamenii in suferinţă să-şi recupereze energia, să se reconecteze la corp,

să-şi imbunătăţească viaţa.

Organizăm seminarii introductive cu teme psihologice cum ar fi conştientizarea corpului, relaţionarea cu ceilalţi, feminitate, masculinitate, timiditate, motivare. Proiectul il derulăm in parteneriat cu Asociaţia Română de Psihoterapie prin Dans şi Mişcare

Hai la dans cu Dan’s Discovery 

DANS, DANS, DANS peste tot in spaţii deschise: aeroport, gară, mall-uri, pieţe centrale etc.

Promovăm imaginea companiei Dan’s Discovery şi dansul ca sport, ca modalitate de petrecerea timpului liber cât mai plăcut in ritmul muzicii, de socializare, de comunicare.

© 2019 by Dan's Discovery. Created by Alex Ungureanu